Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση δημόσια, γινόμαστε συνένοχοι στην αδικία»

Καίτη Γαρμπή

"Στη ζυγαριά, μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίζει η προσωπική ζωή", δηλώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τοποθετείται ανοιχτά για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας. Το αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης – όπως έχει παραδεχθεί – είναι το Twitter και οι αναρτήσεις-απόψεις της εκεί γίνονται συχνά viral.

Για την ανάγκη της να εκφράζεται για ό,τι την απασχολεί αλλά και το βάρος που έχει ρίξει στην επαγγελματική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια μίλησε η Καίτη Γαρμπή στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή.

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε και δημόσιο λόγο.

Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στης συνέχειας της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στη φύση, και δεν βοηθάμε ούτε εμάς ούτε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», σημειώνει χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Είστε δοσμένη στη δουλειά σας. Σας έχει κοστίσει στη ζωή σας;

«Είμαι δοσμένη τόσο όσο να μη χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραιη την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω απ’ όλα την οικογένεια, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα: τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το e-shop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου.

Στη ζυγαριά, μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίζει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα όχι αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρό», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή.