Καίτη Γαρμπή: «Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής, ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου»

Γαρμπή γιος

"Είμαι τυχερή, ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή", δηλώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στην σπουδαιότητα της μητρότητας αλλά και τον θαυμασμό προς τον γιο της, Δημήτρη, μιλά η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά στης στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή, όπου αναφέρεται στην ισορροπία που κλήθηκε να κρατήσει ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή της ζωή.

«Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα σήμερα να είναι – εκτός όλων των άλλων – μητέρα και καριερίστα. Είμαι τυχερή, γιατί ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Μέσα στα 35 χρόνια που κάνω καριέρα κατάφερα να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία για το παιδί μου και παράλληλα έδωσα στη δουλειά μου το καλύτερο που μπορούσα», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Τον Δημήτρη τον έχω από πέρσι μαζί μου στις καλοκαιρινές μου συναυλίες. Βέβαια συγκινούμαι που μοιράζομαι μαζί του την ίδια πίστα και τον καμαρώνω, γιατί εμφάνιση σε εμφάνιση έχει τρομερή εξέλιξη και κάθε φορά κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα από το κοινό που έρχεται να μας δει», αναφέρει για τις κοινές εμφανίσεις με τον γιο της η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι ένας καλλιτέχνης με τρομερό ταλέντο και με αυτό κατάφερε και πέρασε τις «Συμπληγάδες»… κατά κόσμον Διονύση Σχοινά. (γέλια) Η συμβουλή του πατέρα του είναι: ό,τι κάνεις να το κάνεις τέλεια. Η δική μου είναι: να είσαι ο εαυτός σου και θα σε λατρέψουν», εξομολογείται η δημοφιλής τραγουδίστρια.