Καίτη Γαρμπή για Άννα Βίσση: «Αυτή είναι η Απόλυτη, την αγαπώ πιο πολύ απ’ όλες τις συναδέλφισσές μου»

Βίσση Γαρμπή

"Είναι ένα ροκ κορίτσι με μία ροκ ψυχή. Την αγαπάω πάρα μα πάρα πολύ", δήλωσε από τη σκηνή η τραγουδίστρια.

Στη μεγαλειώδη, επετειακή συναυλία που παραχώρησε η Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου 30/9 στη Λάρνακα παραβρέθηκε η Καίτη Γαρμπή. Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες μοιράστηκαν τη σκηνή στην Πλατεία Ευρώπης, όπου τραγούδησαν κλασικές, παλιές τους επιτυχίες με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας της Άννας Βίσση.

Παρόντες στην πολυσυζητημένη συναυλία, που ξεπέρασε σε συμμετοχή τους 50.000 θεατές, ήταν επίσης η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μπάμπης Στόκας.

«Είναι ένα ροκ κορίτσι με μία ροκ ψυχή. Την αγαπάω πάρα μα πάρα πολύ, την αγαπάω περισσότερο απ’ όλες τις συναδέλφισσές μου. Βασικά, μόνο εσένα αγαπάω», ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή βγαίνοντας στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση.

«Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο κόσμος, τόσα πολλά χρόνια τη λένε «Απόλυτη». Αυτή είναι η Απόλυτη», τόνισε η τραγουδίστρια προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων θεατών.

@evan_koumi #50χρονιαανναβισση #cyprus #greece #larnaca #annavissiofficial ♬ original sound – Evangelos Hadjikoumi

Η Άννα Βίσση, θέλοντας να επιστρέψει τα καλά λόγια, της επισήμανε πως ανυπομονεί να πάρει μέρος στους εορτασμούς για τα δικά της 50 χρόνια στη μουσική.

«Εγώ αργώ ακόμα. Θα ξανάρθω στα 60 σου (χρόνια καριέρας), γιατί εδώ θα είσαι, αγάπη μου, και θα φαίνεσαι πιο μικρή. Σ’ αγαπώ», είπε χαριτολογώντας η Καίτη Γαρμπή και συνέχισε το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.