Καίτη Γαρμπή: «Είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο ότι μοιάζω με 30χρονη»

Καίτη Γαρμπή

"Ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα ούτε στη δόξα, ούτε και πρόκειται. Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους", δηλώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή μίλησε η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική των τελευταίων δεκαετιών, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη καριέρα της αλλά και στο πόσο την απασχολεί το πέρασμα του χρόνου.

«Ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα ούτε στη δόξα, ούτε και πρόκειται. Δεν έχω εμμονή με την καριέρα μου, δεν κυνηγάω τίποτα, δεν αγαπώ την πολλή δουλειά και μου αρέσει να με αφήνουν ήσυχη και να είμαι όσο μπορώ κρυμμένη, για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Το μόνο που κάνω είναι να χρησιμοποιώ τη δημοσιότητα για την προβολή της δουλειάς μου και για να μιλήσω ανοιχτά και σταράτα για τα προφανή, για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, γι’ αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο και υποστηρικτικό στη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτοί είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως, μεταξύ άλλων, αυτή μου η θέση να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου», τονίζει σε άλλο σημείο η Καίτη Γαρμπή.

«Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό», επισημαίνει.

Όσον αφορά τις αφιλτράριστες φωτογραφίες που τολμά και ανεβάζει στα social media κατά καιρούς, κόντρα στη «μόδα» των τελευταίων ετών με τα δεκάδες φίλτρα, η Καίτη Γαρμπή απαντά με αφοπλιστικό χιούμορ:

«Χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία! Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ! (γέλια) Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια: καλέ, η τηλεόραση σάς αδικεί, από κοντά είστε κούκλα!».