Josephine για Νίνο: «Δεν κρατάω κάτι κρυφό»

Josephine

"Ζω μια όμορφη περίοδο" εξηγεί η Josephine.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Josephine στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών της εμφανίσεων. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την φημολογούμενη σχέση με τον Νίνο.

Ένιωθες άσχημα όταν σου χρέωναν σχέσεις στο παρελθόν που δεν ίσχυαν;

Δεν ένιωθα άσχημα διότι και αυτό είναι ίσως μέρος της δουλειάς μας, κάτι που έχω συνειδητοποιήσει από αρκετά νωρίς στην πορεία μου. Όταν προσβάλλεσαι, θα υπάρχουν και πράγματα που θα πουν για σένα που δεν θα ισχύουν. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω δημιουργήσει πολύ στενή σχέση με το κοινό μέσα από τα social media μου, οπότε πάνω – κάτω ξέρουν τι συμβαίνει και στην προσωπική μου ζωή, τι είναι αληθινό και τι όχι!

Αυτή την περίοδο ζεις μια πολύ όμορφη σχέση στο πλευρό του Νίνο. Πως αισθάνθηκες όταν η σχέση σας δημοσιεύτηκε από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και όχι από εσάς τους ίδιους;

Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατώ κάτι κρυφό, απλώς θεωρώ ότι δεν αφορούν, δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια, ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν για αυτό καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική ζωή των άλλων.

Τι είναι αυτό που έχεις κερδίσει από την τωρινή σου σχέση;

Σε όλες μου τις σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές ή επαγγελματικές, αναζητώ την ηρεμία.

Πιστεύεις πως είναι σημαντικό για την ισορροπία και, ενδεχομένως, τη διάρκεια της σχέσης σας το γεγονός ότι ανήκετε και οι δύο στον ίδιο επαγγελματικό χώρο;

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κοινά στοιχεία, κοινή καθημερινότητα αλλά και κοινούς προβληματισμούς με τον άνθρωπο σου. Έτσι, υπάρχει περισσότερη κατανόηση και δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα.