«Ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία μου χρονιά…»

«Ο λόγος είναι ότι είμαι άτομο υπερκινητικό και αν συνέχιζα...»

Η νέα συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, Σοφία Τουντούρη αποκαλύπτει σε συνέντευξη της πώς από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και την εκπομπή «Όλα καλά» βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Όλα έγιναν ξαφνικά. Ήμουν ήδη αρκετά χρόνια στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Είχα ξεκινήσει από τα «Κορίτσια για Σπίτι», εκπομπή που τότε παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη με τη Σοφία Γκόσιου και συνέχισα στο «Όλα καλά» με την Ιωάννα Λίλη. Ήμασταν τέσσερις σεζόν με την Ιωάννα και την τελευταία με τη Νικολέτα Ράλλη. Έκανα πολλά πράγματα, στη συγκεκριμένη εκπομπή, δεν ήμουν μόνο στο κομμάτι του σχολιασμού μπροστά στις κάμερες. Μέσα μου ωστόσο ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία μου χρονιά, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο project, και το είχα συζητήσει και με την αρχισυντάκτρια μου και με το διευθυντή μου.

[dfp_ads id=236982]

Ο λόγος είναι ότι είμαι άτομο υπερκινητικό και αν συνέχιζα το ίδιο πράγμα για άλλη μια χρονιά, θα βάλτωνα. Θεωρώ πως είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου εκεί. Ένιωθα μέσα μου την ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό, χωρίς ακόμα να ξέρω τι θα είναι αυτό ακριβώς. Την αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε, υπάρχει ταβάνι, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Οπότε αν είσαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να κάνεις πράγματα, δυστυχώς πρέπει να ψαχτείς για κάτι άλλο. Και λέω «δυστυχώς» διότι η Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη για να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και να έχεις μια όμορφη καθημερινότητα, αλλά επαγγελματικά δεν σου δίνει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που σου δίνει η Αθήνα. Οπότε ναι, είχα την Αθήνα στο μυαλό μου σαν όνειρο.

Έτσι, όταν το καλοκαίρι με πήρε η Φαίη τηλέφωνο, η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Ήταν στη Χαλκιδική για διακοπές με τα παιάκια της, συναντηθήκαμε και τα συζητήσαμε. Την Φαίη την ήξερα από παλιά από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, αλλά δεν γνωριζόμασταν καλά, λέγαμε ένα «γεια» στους διαδρόμους. Θεωρώ αυτή την πρόταση τεράστια ευκαιρία για μένα, να πηγαίνω σε μια εκπομπή ήδη πετυχημένη με τόσο καλούς συναδέλφους σε ένα τόσο δυνατό κανάλι», εξομολογείται η Σοδία Τουντούρη στο Thema People και στη Φένια Γιαννουλάδη.