Ιβάν Σβιτάιλο: «Προετοιμαζόμουν για μεγάλο διάστημα για τον θάνατο του πατέρα μου»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Εμένα με προσγείωσε ο θάνατος του πατέρα μου, δύο μήνες πριν μάθω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος" ανέφερε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στην Κορύνα Μανταγάρη και την Realnews έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του λίγο καιρό πριν μάθει ότι η γυναίκα του είναι έγκυος.

«Τα καραντινόπαιδα… όπως τα ονομάζω, είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν σφραγίσουν τα νοσοκομεία και μεγάλωσαν μέσα στην καραντίνα. Με τον ερχομό της κόρης μου έπρεπε να τηρήσω αυστηρά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα… και θεωρώ ότι κάθε γονιός θα έπρεπε να το κάνει αυτό, χωρίς πανικό.

Εμένα με προσγείωσε ο θάνατος του πατέρα μου, δύο μήνες πριν μάθω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος. Επειδή ήξερα ότι θα φύγει ο πατέρας μου, προετοιμαζόμουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα αύριο με εντελώς διαφορετικά δεδομένα., καταλαβαίνοντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξω, να κάνω τον εαυτό μου και πάλι να χαρεί. Το παιδί ήρθε ως επιβράβευση της εξέλιξης της σχέσης μου με την γυναίκα μου. Με έκανε να ανακαλύψω την ζωή με έναν άλλον τρόπο, μια διαφορετική συνθήκη.»