Ιβάν Σβιτάιλο: «Είχα υποστεί bullying λόγω της ενασχόλησής μου με το χορό»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν αλλάξει ακόμη και σήμερα" ανέφερε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Ιβάν Σβιτάιλο για το bullying που είχε δεχθεί από συμμαθητές του λόγω της ενασχόλησής του με το χορό.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Είμαστε μπρος ολοταχώς για το «Mamma Mia». Μου έκανε πρόταση η Θέμις Μαρσέλου και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο σίγουρα την γνωρίζουν, καθώς έχει μεγαλώσει γενιές ολόκληρες από ταλαντούχους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που θα δουλέψω μαζί της. Μάλιστα με έναν τρόπο ήταν εκείνη που με είχε ανακαλύψει. Πήγαινα Δευτέρα γυμνασίου ήμουν στο φυτώριο της κρατικής σχολής χορού και είχαμε πάει σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο «Σαν στο σπίτι σας». Αυτό άλλαξε τη ζωή μου γιατί λόγω της ενασχόλησής μου με τον χορό, είχα δεχτεί bullying από μεγαλύτερους μαθητές και όταν παρουσιάστηκε αυτή η εκπομπή και είδαν όλοι ότι και τα αγόρια κάνουν χορό, η συμπεριφορά από τους μεγαλύτερους άλλαξε.

Συζητάς τηλεοπτικά κάτι;

Θα συμμετέχω στη σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way». Κατά τα άλλα δεν έχω συζητήσει κάτι, γιατί για του χρόνου τον χειμώνα με τον Γιάννη Κακλέα θα κάνουμε τον «Ζορμπά». Στον ρόλο του Ζορμπά θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και εγώ στον ρόλο του Μαυραντώνη.

Ο ρατσισμός στα αγόρια που χορεύουν πλέον έχει εκλείψει;

Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν αλλάξει ακόμη και σήμερα.