Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει – «Έχω δεχθεί bullying και μέσα μου με ενοχλούσε πολύ»

Καφέ της Χαράς

"Έκανα παρέα με τον χοντρό της τάξης που τον αποκαλούσαν "βούζα", καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο" τόνισε ο γνωστός ηθοποιός από το "Καφέ της Χαράς".

Για το bullying που δέχθηκε σε μικρή ηλικία αλλά και τις οικονομικές του απολαβές μίλησε με ειλικρίνεια γνωστός ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς«. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαχαίρα, τον «Διονυσάκη -Σάκης» από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, ο οποίος μίλησε στον Λάζο Μαντικό και στη ραδιοφωνική πρεμιέρα της εκπομπής stΑΡΤmusic στον ΑΡΤ FM.

«Στο Δημοτικό είχα δεχθεί και εγώ bullying, ήμουν ένα πολύ αδύνατο παιδί με γυαλιά, θυμάμαι με προσφωνούσανε ο «γυαλάκιας». Μέσα μου με ενοχλούσε πολύ. Ήμουν ο γυαλάκιας που έκανε παρέα με τον βούζα τον χοντρό. Βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους πολλές φορές. Το οποίο δεν είναι ευχάριστο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαχαίρας. «Φαντάζομαι bullying δεν δέχονται μόνο τα μικρά παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί και εξωστρεφής οπότε με το χιούμορ μου και όλα αυτά το πάλευα. Οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμένα, μετέπειτα κάτι άφησε γιατί με το που ανακάλυψα τους φακούς επαφής πήγα και πέταξα τα γυαλιά και έβαλα φακούς επαφής για να μην ήμουν ο «γυαλάκιας» οπότε φαντάζομαι κάτι έμεινε».

«Δεν με χτύπησαν, αλλά λογομαχίες. Έκανα παρέα με τον χοντρό της τάξης που τον αποκαλούσαν «βούζα», καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο. Δηλαδή δύο διαφορετικά παιδιά καθόντουσαν μαζί. Έτσι γίνεται και μια ομάδα αν θέλεις για να προφυλαχτείς. Επειδή μας ακούν και γονείς και όλα αυτά ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία, θα πρέπει οι γονείς να μάθουν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν το διαφορετικό με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο και διακριτικό. Το διαφορετικό δεν είναι λάθος! Το διαφορετικό το αγκαλιάζουμε! Το αγαπάμε! Δεν το περιθωριοποιούμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τη συνέχιση της σειράς του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Μαχαίρας αποκάλυψε πως «ξεκινάμε τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα αφού κάνουμε τα τεστ μας με ασφάλεια πάντα. Προσέχουμε για να έχουμε! Το Οκτώβριο ξεκινάμε! Έχουμε υποβληθεί δύο φορές σε τεστ Κορωνοιου. Αν έχουμε κρούσμα σταματάνε τα γυρίσματα. Τώρα θα ξανά κάνουμε γιατί στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα γυρίσματα πάλι».

«Στο «Καφέ της Χαράς» ξεκίνησα από φοιτητής. Με φώναξαν να κάνω δοκιμαστικό για την καινούργια σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς. Έκανα το πρώτο δοκιμαστικό, πάρα πολύς κόσμος. Μετά από είκοσι ημέρες και δεύτερο δοκιμαστικό, τρίτο δοκιμαστικό και μου λένε στο τρίτο δοκιμαστικό ξέρεις έχει κλείσει ο ρόλος του Μπιλι. Αλλά μας αρέσεις πολύ. Τότε κοίταγαν μόνο για τον ρόλο αυτό. Θα γράψουμε κάτι μικρό για εσένα θα σε ενδιέφερε; Και έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος του Διονύση. Δηλαδή καθαρά από εμένα και τη σκέψη των δύο σεναριογράφων εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ρόλος του Διονύση» τόνισε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Μαχαίρας παραδέχθηκε πως «με ενοχλούσε παλιά που όλοι με ήξεραν από το «Καφέ της Χαράς», αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι να μείνει ένα όνομα ενός ρόλου δεν είναι και τόσο εύκολο μέσα σε τόσες σειρές που υπάρχουν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε αυτό από μόνο του είναι μια επιτυχία».