«Ήθελα να κάνω γυμνή φωτογράφιση! Έβγαλα τις καλόγριες και ήμουν συντηρητική…»

Γιώργος Κωνσταντίνου

«Εξάλλου, σ’ ένα από τα πρώτα έργα που είχα παίξει στο θέατρο, έβγαζα την μπλούζα μου, εμφανιζόμουν γυμνόστηθη».

Την Άννα Αδριανού φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30 από το MegaOne της Κύπρου.

[dfp_ads id=236982]

Για τον γάμο της με τον Γιάννη Βούρο:

Με τον Γιάννη Βούρο χωρίσαμε στα 3 χρόνια. Ήταν ωραία αυτά τα χρόνια. Ο Γιάννης είναι γλύκας. Ήμασταν πολύ παιδιά, ήταν αδύνατο να διαχειριστούμε τα πράγματα. Ήμασταν δύο κακομαθημένα μοναχοπαίδια και ήταν σα να υποδυόμασταν. Τότε παρόλο που ο Γιάννης ήθελε παιδί, εγώ δεν το συζητούσα. Αν είχα μία τρελή ανάγκη να κάνω παιδί θα το έκανα και με τον Φούφουτο και πολύ περισσότερο με ένα αγόρι που το αγαπούσα και με αγαπούσε. Πλέον, δεν είμαστε φίλοι με την έννοια να πίνουμε καφέ κάθε τρεις και λίγο αλλά στις δύσκολες στιγμές ο ένας ήταν πάντα εκεί. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ.

Για την άγνωστη εγκυμοσύνη της:

Στον δεύτερο γάμο μου έτυχε να μείνω έγκυος και έχασα το παιδί. Αλλά μπορούσα να ξαναπροσπαθήσω. Ο γιατρός μου είπε «γιατί όχι;» και εκεί είπα «όχι δεν θέλω». Ένα παιδί δεν ήταν μέσα στα θέλω μου άσχετα αν προς στιγμήν μένοντας έγκυος είπα «οκ». Όταν έμεινα έγκυος ζορίστηκα πολύ. Με τρόμαζε πολύ.

Για τη γυμνή της φωτογράφιση:

Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση και μάλιστα το ήθελα πολύ. Γιατί έβγαλα τις καλόγριες και ήμουν πολύ συντηρητική.  Οι γονείς μου ήταν πολύ προοδευτικοί άνθρωποι, όμως εγώ ήμουν πολύ κλεισμένη στον εαυτό μου και κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να το κάνω γιατί με έβγαζε από εμένα. Είχα χωρίσει και όταν έχεις χωρίσει θέλεις να νιώσεις ότι αρέσεις σαν γυναίκα. Ήταν καλόγουστο και δεν ήταν πολύ γυμνό. Εξάλλου, ένα από τα πρώτα έργα που είχα παίξει στο θέατρο ήταν το «Έκβους» στο οποίο έβγαζα την μπλούζα μου, εμφανιζόμουν γυμνόστηθη.

Άννα Αδριανού