«Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη με τον Νίκο Σεργιανόπουλο…»

Νίκος Σεργιανόπουλος

"Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα".

Στη συνέντευξη που δίνει ο Σταύρος Ζαλμάς στο Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά, αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλο, με τον οποίον συνεργαζόταν εκείνη την περίοδο:

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη, γιατί εγώ εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Με το που ξύπνησα, άνοιξα την τηλεόραση για να δω τις ειδήσεις. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο κοντά, είναι σαν να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι σου. Υπήρχε η αίσθηση της ανατριχίλας.

Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα. Την είχαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και περίμενε να της κάνουν νόημα για να ξεκινήσει. Περιμένοντας, άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε την είδηση. Ξεκίνησε να περπατάει σοκαρισμένη προς το συνεργείο κι εκείνοι της έκαναν νόημα να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έφτασε αλλόφρων και τους πληροφόρησε για τον τραγικό θάνατο του Νίκου.

Δεν ξανακάναμε γύρισμα για τέσσερις μήνες. Πηγαίναμε όμως κάθε μέρα και συζητούσαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί. Ύστερα από κάνα δίωρο, ξεκινούσαμε να κάνουμε μια σκηνή και μετά ο σκηνοθέτης ζητούσε να κάνουμε διάλειμμα. Δεν γινόταν. Ήμασταν όλοι σαν κούτσουρα».

Σταύρος Ζαλμάς