Ισαάκ Σεμερτζίδης: Η φωτό του πρώην παίκτη του Power of Love που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους followers

Ισαάκ Σεμερτζίδης

Ο sexy personal trainer που κόβει την ανάσα...

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης είναι ο γοητευτικός παίκτης του Power of Love 1, ο οποίος έμεινε λίγο καιρό στο reality της αγάπης αλλά κατάφερε πολλά. Ο sexy personal trainer από τη Θεσσαλονίκη απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι τον ακολουθούν στα social media παρακολουθώντας κάθε δραστηριότητά του.

Ο ίδιος διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, το οποίο όταν αποφασίζει να το εκθέσει στο Instagram δημιουργεί έναν μικρό χαμό. Αυτό συνέβη και πριν από μερικές ώρες. Ο Ισαάκ στέκεται μαυρισμένος κάτω από τον ήλιο, με το μαγιό του να εφαρμόζει οριακά και στοχάζεται:

«Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα όπως λένε και σοφά μάλλον εννοώντας σε μεγάλο ποσοστό τα burgers,τα ζυμαρικά,τα γλυκά,τις πίτες της γιαγιάς κτλ κτλ. Εδώ εμφανώς δυστυχισμένος μοιράζομαι (πάντα χαμογελαστός) τον πόνο μου με κάποιον αναφορικά με τα παραπάνω (ονόματα και οικογένειες δεν θίγουμε).🏖♻️🚯🌴#summervibes #summer2019 #greece🇬🇷 #naturephotography #tan#sunbath #chalkidiki».

Μάλιστα, σε παρατήρηση follower ότι έχει μαυρίσει λίγο, ο Ισαάκ απαντά: «Μη φανταστείς, αρχικά από το κακό μου και έπειτα το φίλτρο το μαυριστικό το καλό μου το καλοκαιρινό μου κάνει δουλειά. Α! Κόβει και κιλά»!

Ποια κιλά;

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του Power of Love. Ο παίκτης είχε μείνει μόνο δύο εβδομάδες στο παιχνίδι, κατάφερε όμως να μην περάσει απαρατήρητος και έκτοτε να αυξήσει τις… μετοχές του και να εξαργυρώσει της αναγνωρισιμότητά του.