«Ησαΐα χόρευε» για τη Χαρά Βέρρα – «Είμαστε μαζί επτά χρόνια και ήταν μαέστρος στην ορχήστρα μου»

Χαρά Βέρρα

"Αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο θα γίνει ο γάμος"

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η βασίλισσα των πανηγυριών, Χαρά Βέρρα η οποία και παντρεύεται τον μαέστρο της, Σπύρο Κώττη.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί να τελεστεί στο χωριό του γαμπρού το φθινόπωρο. «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός, με τα τοπικά έθιμα του χωριού» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα για το ευτυχές γεγονός της ζωής της.

Ο γαμπρός αρχικά ήταν ο μαέστρος της, αλλά στη συνέχεια έγινε και μάνατζέρ της, αφού εκείνος αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες της τραγουδίστριας. «Είμαστε μαζί με τον Σπύρο επτά χρόνια. Ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα μου και ήρθαν τα πράγματα έτσι να είμαστε μαζί. Πλέον, ο Σπύρος είναι τα πάντα στη ζωή μου» πρόσθεσε η Χαρά Βέρρα στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Μέσα σε όλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια και στις ακυρώσεις που υπάρχουν στη δουλειά της, ενώ δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για το μαγαζί όπου τραγουδούσε με τον Ζαφείρη Μελά, το οποίο κατέβασε πρόωρα ρολά λόγω κορονοϊού. «Ακυρώθηκαν κάποιες δουλειές, όμως για Ιούλιο και Αύγουστο είμαστε φουλ. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Το μαγαζί έκλεισε. Πήγα να πάρω τα πράγματά μου και με έπιασε κατάθλιψη. Δεν προλάβαμε ούτε τον κόσμο να χαιρετίσουμε».