Ηρακλής Τσουζίνοβ: Μια καλλονή για τον νικητή του GNTM

Ηρακλής Τσουζίνοβ

Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοβ δεν κρύβει πια τον έρωτα του!

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ έφτασε στον τελικό του «Greece’s Next Top Model 3», πήρε τη νίκη και είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ! Πιο συγκεκριμένα, το όμορφο μοντέλο δεν κρύβει πια τον έρωτα του και είναι επίσημα ζευγάρι με την καλλονή Μαρινέλα Ζύλα.

Ο φωτογραφικός φακός του Secret των Παραπολιτικών τους εντόπισε πιο ευτυχισμένους από ποτέ να απολαμβάνουν το σούσι τους στο Ψυχικό και συγκεκριμένα στο Hachiko. Το ζευγάρι είχε επιλέξει ένα διακριτικό τραπέζι και απολάμβανε το φαγητό του ήσυχα και όμορφα.

Mε καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, το διάσημο μοντέλο γεννήθηκε στη Γερμανία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα «Ηρακλής» το επέλεξε ο ίδιος, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modeling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το «GNTM» αποτέλεσε στοίχημα ζωής για τον ίδιο, προκειμένου να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Οπως έχει δηλώσει κατά καιρούς, αντλεί δύναμη από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμά του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον ίδιο, το προσωπικό μότο παραμένει το «Μέσα σε όλα!» και συχνά-πυκνά μοιράζεται τις δραστηριότητές του με τους 116.000 followers του στο Ιnstagram.