Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν τα παράτησα ποτέ! Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει από ανήλικος…»

Ιωσήφ Μαρινάκης

«Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, προσπαθώ, αγωνίζομαι…».

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης έδωσε συνέντευξη στο “tv kous kous” του Ελεύθερου τύπου της Κυριακής και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τι θα ήθελε για το μέλλον του.

Νιώθεις επαγγελματικά πλήρης, ότι τα έχεις καταφέρει καλά;

Δεν το σκέφτομαι έτσι, είμαι κάπως αυστηρός. Είτε ως ηθοποιός, είτε ως επιχειρηματίας νιώθω ότι συνεχώς μπορώ να κάνω κάτι καλύτερα. Νιώθω ότι συνεχώς μπορώ να γίνομαι καλύτερος επαγγελματίας. Όταν, για παράδειγμα, με βλέπω σε μια σειρά ή ταινία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω: «Αυτό θα μπορούσα να το έχω κάνει καλύτερα». Έχω το ανικανοποίητο. Όμως, νιώθω καλά με τον εαυτό μου, προσπαθώ, αγωνίζομαι. Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει από ανήλικος ακόμη, δεν τα παράτησα ποτέ. Μου αρέσει, αυτό, λοιπόν, γι’ αυτό θέλω να γίνομαι καλύτερος.

Υπήρξαν φορές που ένιωσες άτυχος καθώς έτυχε όλο αυτό με την κρίση;

Ποτέ δεν το έχω πει αυτό, στην καθημερινότητα συναντάς τόσο δύσκολες καταστάσεις, που αν το έλεγα, θα ήμουν αγνώμων. Υπάρχουν πολύ χειρότερα, πρέπει να σκεφτόμαστε τι γίνεται εκτός του σπιτιού μας. Άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, άνθρωποι είναι σε πόλεμο, άνθρωποι δεν έχουν την υγεία τους, άνθρωποι ξεριζώνονται και περνούν δύσκολα. Οπότε ίσως θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα αν δεν υπήρχε η κρίση, όμως να κάνω τον σταυρό μου για όλα όσα έχω, για την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τη δουλειά μου.

Τι θα ευχόσουν για το μέλλον;

Να έχω την υγεία μου, εγώ και όσοι αγαπώ, την ψυχικά μας και τη σωματική, και να γίνω μπαμπάς!