Ιωάννης Μελισσανίδης: «Μου έλεγε δεν είναι για εσένα γιατί πίστευε ότι θα με έκανε περισσότερο αγόρι»

Ιωάννης Μελισσανίδης

"Εγώ από πιτσιρίκι έκανα μπαλέτο και αυτό οι μεγάλες σχολές, της Ρωσίας και της Κίνας, το θαύμαζαν και το εκτιμούσαν. Υπήρχαν όμως και κάποιες άλλες χώρες που έκαναν αστειάκια και φοβικά σχόλια" ανέφερε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης έδωσε συνέντευξη στο Antivirus και αναφέρθηκε στα ομοφοβικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά την πορεία του στον αθλητισμό ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Αυτά δεν είναι για σένα… θυμάμαι να μου λέει ο γυμναστής μου στο δημοτικό, μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να με κάνει να ενδιαφερθώ για τον κόσμο του αθλητισμού. Βλέπετε ήταν πεπεισμένος ότι η συμμετοχή μου στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου – που είχε όνειρο να φτιάξει – θα με “έκανε περισσότερο αγόρι”, όπως μου είχε δηλώσει μια φορά σε ένα διάλειμμα που έπαιζα κουτσό με δύο συμμαθήτριές μου.»

Για το αν έχει δεχθεί παρόμοια ομοφοβικά σχόλια στον αθλητισμό δήλωσε: «Ναι, έχω ζήσει. Όχι από υψηλού επιπέδου αθλητές και κυρίως από το εξωτερικό. Εγώ από πιτσιρίκι έκανα μπαλέτο και αυτό οι μεγάλες σχολές, της Ρωσίας και της Κίνας, το θαύμαζαν και το εκτιμούσαν. Υπήρχαν όμως και κάποιες άλλες χώρες που έκαναν αστειάκια και φοβικά σχόλια».