Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

"Γενικά αν σκεφτώ τη ζωή μου, έχω μερικές πολύ ωραίες στιγμές και κάποιες που με ταρακούνησαν, θα έλεγα ότι με κινητοποίησαν να είμαι λίγο πιο χαλαρός" δήλωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στο Gala και στην Μαριλού Πανταζή μίλησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός κι είχε πέσει σε κώμα.

Σου έχουν συμβεί όμως και δυσάρεστα πράγματα. Όταν ήσουν μικρός, είχες πάθε ατύχημα και είχες πέσει σε κώμα.

Αυτό μου άφησε ένα καλό, να πιστεύω πολύ σε μια ανώτερη δύναμη. Όταν είχα χτυπήσει, είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Ένιωσα ότι κάτι μου έδωσε δύναμη και άρχισα να πιστεύω πολύ. Γενικά αν σκεφτώ τη ζωή μου, έχω μερικές πολύ ωραίες στιγμές και κάποιες που με ταρακούνησαν, θα έλεγα ότι με κινητοποίησαν να είμαι λίγο πιο χαλαρός.

Όσο μεγαλώνω, προσπαθώ να φιλτράρω τον εαυτό μου και να μην αγχώνομαι τόσο πολύ. Το άγχος είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου. Λέω στους φίλους μου ότι μέσα στο σώμα μου υπάρχει νερό, αίμα και μπόλικο άγχος. Προσπαθώ λοιπόν σιγά σιγά να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί η ζωή είναι μικρή και ακούμε πολλά να συμβαίνουν γύρω μας.