Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά

Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό τους.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν νωρίτερα σήμερα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, η γνωστή Instagramer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν παρών από την πρώτη στιγμή στον τοκετό, ενώ πριν λίγο δημοσίευσε φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη να κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο τους.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό, θα πω ότι είστε ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες. Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και την δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Insta-story που ανέβασε.

Ιωάννα Τούνη

Λίγο μετά τον τοκετό, η Ιωάννα Τούνη με δική της δημοσίευση στο Instagram είχε ενημερώσει το κοινό της ότι όλα πήγαν καλά και παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση σε αυτή την τόσο προσωπική στιγμή του ζεύγους.