Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασαν την πτήση τους για Μεξικό και «εγκλωβίστηκαν» στην Λισαβόνα

Ιωάννα Τούνη

Όσα περιέγραψε η Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το 2023 για την Ιωάννα Τούνη καθώς πριν μια εβδομάδα περίπου έχασε την πτήση της για Μαρόκο, όπου θα πήγαινε για Χριστούγεννα. Ο λόγος ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν άρρωστος και ήταν δύσκολο να ταξιδέψουν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν καλά για ακόμα μία φορά, αφού οι δυο τους μαζί με τον γιο τους, Πάρη, έχασαν την πτήση και για Μεξικό, όπου σχεδίαζαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην Λισαβόνα.

«Ξανά στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες έπρεπε να είμαι στο Κανκούν. Χάσαμε τη πτήση μας από Λισαβόνα για Μεξικό και δεν φταίγαμε εμείς αλλά οι αεροπορικές. Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Ελπίζω εμείς και οι αποσκευές μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σήμερα στον τελικό μας προορισμό» αποκάλυψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πετούσαμε για Μεξικό, με ενδιάμεση στάση την Λισαβόνα. Εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία τις γιορτές μας. Ήταν να ταξιδέψουμε τα Χριστούγεννα αλλά το ακυρώσαμε δυο φορές γιατί ο Δημήτρης μπήκε νοσοκομείο, για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει να κάνουμε αυτό το γιορτινό ταξίδι. Φτάνουμε Πορτογαλία και έχουμε μια μικρή αναμονή για την επόμενη πτήση. Κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο και είχαμε κανονίσει να κουβαλήσουμε μόνο το καρότσι του Πάρη, ενώ οι βαλίτσες μας θα μεταφερόντουσαν κατευθείαν στο Μεξικό.

Κατεβαίνουμε και δεν βλέπω το καρότσι. Μου λέει το προσωπικό ότι είναι στο Terminal. Δεν είδα κανένα καρότσι, ρωτήσαμε και μας λένε μπορεί να έχει πάει στις αποσκευές. Οπότε βγήκαμε από το μέρος με τις ενδιάμεσες πτήσεις και πήγαμε να ψάχνουμε τις βαλίτσες.

 

@j.touni Part 1. Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχω φαει σε αεροδρόμιο🫠 Εσύ τι θα έκανες?? #fyp #viral #airport #jtouni #touni #storytime ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Πήγαμε στις αποσκευές, περιμέναμε πόση ώρα το καρότσι μας, δεν βγήκε ποτέ. Βλέπει ο Δημήτρης πόση ώρα μια βαλίτσα να γυρίζει και αναρωτήθηκε αν είναι δική μας. Όντως ήταν η βαλίτσα του μικρού με όλα τα υπάρχοντά του, γαλατάκια, ρουχαλάκια. Μια βαλίτσα που χρειαζόμασταν. Όπως καταλαβαίνετε θα την χάναμε αν είχαμε πάει απευθείας στην επόμενή μας πτήση. Ξαναβρίσκουμε το προσωπικό και εξηγούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε την αναμονή για check in -στα αεροδρόμια γίνεται χαμός που είναι γιορτές. Τρέχαμε σε όλο το αεροδρόμιο με το μωρό να προλάβουμε την πτήση. Στη 1.10 πετούσε το αεροπλάνο μας. Φτάνουμε 1 στο Gate με τις βαλίτσες λόγω του λάθους που έκαναν. Εγώ να κλαίω με αναφιλητά και λαχανιασμένη παράλληλα. Δεν μας άφησαν να μπούμε. Πάρα πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ στεναχωρημένη γιατί ήθελα πάρα πολύ να περάσω τις γιορτές με την παρέα μου. Φάγαμε μεγάλη ταλαιπωρία», είπε  η Ιωάννα Τούνη.

 

@j.touni Part 2. Ακούω χειρότερη εμπειρία αεροδρομίου 😢🫠🫠 #storytime #fyp #foryou #jtouni #touni #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

«Ακόμα και να με αποζημιώσουν με εισιτήριο, δεν μου λέει κάτι γιατί έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά και σε αεροπορικά και σε διαμονή και σε φαιά ουσία, νεύρα κλάμα» συμπλήρωσε.

Πηγή εικόνας NDP