Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι ο νονός στην βάφτιση του γιου τους

Ιωάννα Σιαμπάνη

Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση του γιου τους.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος θα βαφτίσουν τον γιο τους την Κυριακή της Πεντηκοστής, στις 4 Ιουνίου σύμφωνα με την Espresso. Νονός του γιου του γνωστού επιχειρηματία κέντρων εστίασης και της σχεδιάστριας μόδας θα είναι ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς τους συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας.

Το όνομα του γιου τους θα είναι Φώτης κι όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι πολύ ιερό για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το όνομα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Το ότι θα ακουστεί ξανά το όνομα Φώτης για τον επιχειρηματία, τον αδελφό του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη μητέρα τους Σοφία είναι μία πολύ σημαντική στιγμή!

Μετά τη βάφτιση, θα ακολουθήσει δεξίωση σε κέντρο στη Βούλα. Είναι γνωστό, ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται κοντά στον Θεό. Το ίδιο όμως και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που η πίστη του είναι ακλόνητη. Αυτή η πίστη έφερε τους δύο άνδρες πολύ κοντά με δεσμούς σχεδόν οικογενειακούς. Τώρα, η φιλία τους θα επισημοποιηθεί και πνευματικά με την ευλογία του Θεού.

Ο γιος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2022, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.