Ιωάννα Παππά: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown»

Ιωάννα Παππά

"Νόμιζα ότι ζούσα την "Έβδομη Σφραγίδα", προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη" εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά στο Galaκαι τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα με αφορμή την επιτυχημένη συνέχιση της σειράς «Έξαψη» στο MEGA. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρωτόγνωρη συνθήκη που βίωσε και βιώνη με την εξέλιξη της πανδημίας για τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο πρώτο lockdown έπαθα κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ζούσα την «Έβδομη Σφραγίδα», προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη. Και ήρθε σαν κάτι πολύ σκοτεινό και προσπαθούμε να βγούμε απ’ αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνεται».

«Πολλές ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και σκέφτομαι πολύ τους ανθρώπους που δεν δουλεύουν και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν να μην κάνω κάτι και να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι» πρόσθεσε η ηθοποιός. Όσον αφορά στην «Έξαψη», η Ιωάννα παππά τόνισε πως «είναι μια σειρά με κινηματογραφικές προδιαγραφές. Αρχικά προγραμματίστηκε να παίζεται δύο φορές την εβδομάδα αλλά στη συνέχεια έγιναν τρεις, οπότε οι ρυθμοί έχουν γίνει εξαντλητικοί. Αν είχαμε θέατρο, γιατί οι περισσότεροι είχαμε κλείσει δουλειές, δεν νομίζω να το αντέχαμε».