Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τα πρώτα γυρίσματα τα έκανα με δύο τεράστια μπαλόνια κάτω από το δέρμα στην πλάτη»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Ήμουν κάθε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, αργότερα μπήκα για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Οπότε τα πράγματα ήταν πολύ οριακά από άποψη χρόνου, πόνου και ευχαρίστησης" εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη για το νέο βήμα στην ζωή της με την συμμετοχή της στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη και το γεγονός ότι η πρόταση την είχε βρει σε μία περίοδο δύσκολη χειρουργικά.

Σε παρακολουθούμε και στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Αυτή η πρόταση ήρθε σε μία δύσκολη χειρουργικά φάση της ζωής μου, καθώς τα πρώτα γυρίσματα τα έκανα με δύο τεράστια μπαλόνια (διατατήρες) κάτω από το δέρμα στην πλάτη. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως το βλέπουν σε κάποια πλάνα. Ήμουν κάθε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, αργότερα μπήκα για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Οπότε τα πράγματα ήταν πολύ οριακά από άποψη χρόνου, πόνου και ευχαρίστησης. Δεν είχαμε την ευκαιρία, όπως θα ήθελα, να δεθούμε με τους συντελεστές της εκπομπής. Δυο τρεις φορές, όμως, που βρεθήκαμε, το κλίμα ήταν πολύ όμορφο. Πραγματικά δεν ήθελα να χάσω αυτήν την ευκαιρία!

Το είδος και το ύφος της εκπομπής ήταν κάτι που με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως ανάμεσα στα ριάλιτι, στο κουτσομπολιό, στην τοξικότητα της τηλεόρασης και στις δυσάρεστες ειδήσεις, είναι κάτι που έλειπε και το πιο σημαντικό είναι πως καθημερινά μάς δίνεται μία ευκαιρία να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενη έστω για αυτήν την μικρή συμμετοχή μου.