Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρουν οι εικόνες από το χειρουργείο 3 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω" υπογραμμίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σε μια ανάρτηση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στα social media το βράδυ του Σαββάτου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα που την κατακλύζουν τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Ειδικότερα, σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια, η ζωή της άλλαξε για πάντα όταν και δέχθηκε από γυναίκα επίθεση με βιτριόλι την ώρα που περίμενε να πάρει το ασανσέρ στην είσοδο ασφαλιστικής εταιρείας στην περιοχή της Καλλιθέα.

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς» θέλησε να γράψει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα της νέας, συγκινητικής της ανάρτησης την οποία και συνόδευσε με εικόνες από την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Εικόνες σκληρές, σοκαριστικές, που αντικατοπτρίζουν πλήρως το μέγεθος της βλάβης που υπέστη και χρειάστηκε να υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία για την αποκατάσταση της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, πλήθος σχολίων και μηνυμάτων συμπαράστασης κατέκλυσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.