Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο µυαλό µου όλο αυτό, είναι αδύνατον»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Ακόµα δεν µπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί" εξομολογείται η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, δε, μίλησε για τον δύσκολο δρόμο που ακόμα έχει στην αποθεραπεία της ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να συναντήσει σύντομα έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή της!

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πως «μέσα στο καλοκαίρι επισκέφθηκα το κέντρο υδροθεραπείας της Avene στη Γαλλία. Πηγαίνω κάθε χρόνο, γιατί τα ιαµατικά νερά που υπάρχουν εκεί βελτιώνουν την ποιότητα των ουλών. Κάνω συχνά ενέσιµες θεραπείες αρκετά επίπονες, όπως PRP ή micro needling και ιατρικό µασάζ ουλών. Το επόµενο χειρουργείο θα γίνει το φθινόπωρο, στην Ελλάδα, στο βλέφαρο και στο αυτί µου και οι επόµενες θεραπείες θα είναι µε λέιζερ οξυγόνου και θα γίνουν στην Αγγλία, από εξειδικευµένο γιατρό».

«Έχω ακόµη πολύ δρόµο και προσπάθεια. Μερικές φορές ακόµα δεν µπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συµβεί. Νοµίζω ότι ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο µυαλό µου, είναι αδύνατον».

«Οταν ερωτεύοµαι, βλέπω καρδούλες και πεταλούδες παντού! Θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ και να µοιραστώ τη ζωή και τα όνειρά µου µε κάποιον. ∆εν έχει τύχει ακόµη, αλλά το προσµένω µε ενθουσιασµό! ∆εν χρειάζονται πολλά. Απλά πράγµατα, όπως ειλικρινής διάθεση, όµορφη καρδιά και καθαρά µάτια» παραδέχθηκε, ακόμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη νέα της συνέντευξη.