Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι, μην ψάχνετε ποιος και τι» – Στη δημοσιότητα τα επίμαχα μηνύματα

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Μήπως εγώ είμαι λάθος; Εσείς τι θα κάνατε; Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω, ειλικρινά", αναρωτιέται η 37χρονη motivational speaker.

Σε μία αποκαλυπτική δημοσίευση προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το θύμα της δολοφονικής απόπειρας με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, που σόκαρε το πανελλήνιο το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που δέχεται πρόσφατα από έναν παντρεμένο άντρα, ο οποίος αποφάσισε να την φλερτάρει έντονα

Μάλιστα, η motivational speaker τονίζει πώς, εάν της ξαναγίνει επίθεση με βιτριόλι, όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί.

«Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον “λόγο” που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν, μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας», γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της.

«Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους», τονίζει η 37χρονη.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε ένα μέρος από τη συνομιλία με τον εν λόγω άντρα, όπου η ίδια τον προειδοποιεί πως θα ενημερώσει τη σύζυγό του.

«1. Μου έστελνε συνέχεια. 2. Φυσικά ενημέρωσα τη γυναίκα του. 3.Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά.. 4. Το πιστεύει όταν λέει πως δεν έκανε κάτι κακό. Το θεωρεί οκ, πραγματικά.

Μήπως εγώ είμαι λάθος; Εσείς τι θα κάνατε;; Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω, ειλικρινά», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράσουν την άποψή τους.