Ιωάννα Μαλέσκου: «Τηλεοπτική επιστροφή το Tv Queen που πιο πολύ θυμίζει «νέα αρχή» που ξεκινάει από μέσα μου»

Iωάννα Μαλέσκου

"H πρεμιέρα συνοδεύτηκε από κάποιες δυσκολίες, e και; Γι’ αυτό λέγεται "αρχή" γιατί από εκεί ξεκινάς και χτίζεις" εξηγεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε με δυναμισμό η Ιωάννα Μαλέσκου, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από την παρουσίαση του νέου ριάλιτι προγράμματος στο OPEN, Tv Queen. Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί, μέσα από τα social media, τα πρώτα της συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα μίνι φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμιότυπα από την τηλεοπτική της αυτή πρεμιέρα το οποίο και συνόδευσε με το παρακάτω μακροσκελές κείμενο. «Και κάπως έτσι, με μια γλυκιά αγωνία, με χτυποκάρδι (ειδικά το πρώτο λεπτό), με χαρά και ανυπομονησία, ξεκίνησε ένα όμορφο «ταξίδι». Μια τηλεοπτική επιστροφή, που πιο πολύ θυμίζει «νέα αρχή» που ξεκινάει από μέσα μου. Με νέα δεδομένα, με ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ, με σέβονται και τους σέβομαι. Με μια αγκαλιά από την οικογένεια της Barkingwellκαι του OPEN».

«Και με μια προτροπή – παραίνεση «να είμαι ο εαυτός μου». Σπουδαίο πράγμα να περιβάλλεσαι από επαγγελματίες που κάνουν τις συνεργασίες να φέρουν «οικογενειακό» αποτύπωμα. Γιατί σε όλα, είστε μαζί. Με κοινό στόχο και όραμα. Ασφαλώς, όπως κάθε νέα αρχή που γίνεται τόσο γρήγορα, η πρεμιέρα συνοδεύτηκε και από κάποιες (τεχνικές κυρίως) δυσκολίες. Ε και; Γι’ αυτό λέγεται «αρχή» γιατί από εκεί ξεκινάς και χτίζεις. Rome wasn’t built in a day».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Καλή θέληση να υπάρχει (που υπάρχει), χαμόγελα (μπόλικα) και κοιτάμε μπροστά. Αυτά. Σύντομα και περιεκτικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να στρουθοκαμηλίζουμε. Ανοιχτά απαντάμε σε όλα. Είμαστε βλέπετε και… Open» υπογράμμισε, επίσης, η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.