Ιωάννα Μαλέσκου: «Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που λένε για εσένα κάτι" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε μια δημοσίευση με πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να προχωρήσει τη νύχτα της Πέμπτης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σκέψεις με υπογραμμίσεις και έντονα νοήματα θέλησε να μοιραστεί η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, λίγο πριν την αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το τέλος του καθημερινού Love It, η Ιωάννα Μαλέσκου εξηγεί μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα… ποια ακριβώς είναι στα αλήθεια κλείνοντας τα αυτιά σε όσα «λένε» κάποιοι για εκείνη.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;)».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)


«Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70). Τα φιλιά και την αγάπη μου».