Ιωάννα Λίλη: Πώς την αποκαλούσαν οι συμμαθητές της;

Ιωάννα Λίλη

"Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ έζησα καλές αλλά και κακές στιγμές στην εφηβεία μου. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ποτέ δεν είχα κολλητές φίλες από το σχολείο".

Η Ιωάννα Λίλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα για τα παιδικά της χρόνια. Η έντονη κριτική και τα αρνητικά σχόλια σε ένα σχολικό περιβάλλον από τους συμμαθητές είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και αναρωτιέμαι αν και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying στο παρελθόν.

«Εξαιτίας του ύψους μου, ξεχώριζα όχι μόνο από τις συμμαθήτριές μου αλλά και από πολλούς συμμαθητές, με αποτέλεσμα στο σχολείο να με φωνάζουν “κολόνα της ΔΕΗ”. Ήμουν πάντα η ψηλή της τάξης, κάτι που αυτομάτως μου δημιουργούσε μια ανασφάλεια και με επηρέαζε. Μάλιστα, πολλές φορές έσκυβα ώστε να είμαι κοντά στο ύψος των υπόλοιπων συμμαθητών, με αποτέλεσμα να έχω μια κύρτωση στους ώμους. Ευτυχώς, όμως, είχα δίπλα τη μητέρα μου που διόρθωνε τη στάση του σώματός μου. Οι γονείς μου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο μεγάλωμά μου αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου».

Τα παιδικά της χρόνια κύλησαν ομαλά, με τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να έχει μια κοπέλα στην περίοδο της εφηβείας. «Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ έζησα καλές αλλά και κακές στιγμές στην εφηβεία μου. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ποτέ δεν είχα κολλητές φίλες από το σχολείο. Ωστόσο, διατηρώ επαφές με ορισμένους παλιούς συμμαθητές και πριν από λίγο καιρό κάναμε και reunion. Είναι όμορφο να συναντιέσαι ύστερα από χρόνια με ανθρώπους που μοιραζόσουν ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής σου καθημερινότητας».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής!