Ιωάννα Λίλη: «Και τώρα τι απέμεινε;»

Ιωάννα Λίλη

"Μπορεί δικαίωμα στο παράπονο να έχουν όλοι όσοι προσπάθησαν και όσοι πληγώθηκαν , αλλά όλοι μας -μα όλοι- έχουμε υποχρέωση να μην αφήσουμε να ξεχαστεί ούτε μια στιγμή από την τραγωδία." έγραψε η Ιωάννα Λίλη.

Οι πυρκαγιές έκαψαν πολλά στρέμματα γης στην χώρα μας, αμέτρητα ζώα κάηκαν στις φλόγες κι η Ιωάννα Λίλη με ανάρτησή της αναφέρει ότι δεν πρέπει να ξεχαστεί το παραμικρό από όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες.

«Και τώρα τι απέμεινε; Δέντρα φαντάσματα, ζώα απανθρακωμένα, σπίτια που τα τύλιξαν οι φλόγες και ο πικρός καπνός , καρδιές που τις σκέπασε η στάχτη και ο πόνος. Δεν γίνεται να είμαστε θεατές αυτού του εγκλήματος. Δεν πρέπει να ξεχαστεί το παραμικρό. Μπορεί δικαίωμα στο παράπονο να έχουν όλοι όσοι προσπάθησαν και όσοι πληγώθηκαν , αλλά όλοι μας -μα όλοι- έχουμε υποχρέωση να μην αφήσουμε να ξεχαστεί ούτε μια στιγμή από την τραγωδία.

Όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά και μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και πρέπει να το νιώσουν πως είμαστε δίπλα τους και πως ο πόνος τους είναι και δικός μας-!🖤💔