Ιωάννα Καριώρη: Η πρωταγωνίστρια του νέου βίντεο κλιπ του Παντελή Παντελίδη, Άλλη Μία Ευκαιρία

Ιωάννα Καριώρη
«Τον είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και μπορώ να πω πως ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος».

Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο Άλλη Μία Ευκαιρία, κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη κι ως το απόγευμα του Σαββάτου είχε ξεπεράσει το ενάμιση εκατομμύριο προβολές στο διαδίκτυο! Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνίστρια είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα. Πρόκειται για την 21χρονη Ιωάννα Καριώρη που μεγάλωσε στη Ζαχάρω και τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Αθήνα σπουδάζοντας αισθητικός.

Ιωάννα Καριώρη

Η Ιωάννα μιλάει στον Γιώργο Γουβιά και την patrisnews.com:

Είχες γνωρίσει προσωπικά τον Παντελή Παντελίδη ή τον ήξερες μέσω των τραγουδιών του;

Τον είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και μπορώ να πω πως ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Πολύ καλός χαρακτήρας και ταυτόχρονα πολύ θετικός αλλά και αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας… ήταν ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός! Δυστυχώς “έφυγε” όντας πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου που δεν μπορεί να τον ξεχάσει…

Στα 21 σου συμμετέχεις σε ένα video clip ενός λαοφιλούς τραγουδιστή που έφυγε άδικα από τη ζωή… η συγκεκριμένη κίνηση θα έλεγες ότι αποτελεί ένα φόρο τιμής στο πρόσωπο του;

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα… χαρμολύπη! Καταφέραμε όλη η ομάδα να δημιουργήσουμε μια όμορφη εικόνα για τον Παντελή κι από την άλλη υπήρχε η σκέψη για τον άδικο χαμό του που προκαλούσε θλίψη.

Το video clip του «Άλλη Μια Ευκαιρία» ξεπέρασε το ενάμιση εκατομμύριο views στο Youtube… πως νιώθεις γι` αυτό;

Γενικότερα όλη η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να παραχθεί αυτό το βίντεο κλιπ κι αυτό έχει κάποια σημασία. Απλά ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που από μόνος του είχε καταφέρει τα πάντα οπότε είναι απολύτως λογικό να έχει τόσο μεγάλη απήχηση… ένας συνδυασμός αυτών των δυο.

Σε ποια περιοχή γυρίστηκε;

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αγόριανη Παρνασσού, σε ένα σαλέ της περιοχής.

Πόσος χρόνος απαιτήθηκε για το γύρισμα;

Περίπου τέσσερις ημέρες… χρειάζονταν πλάνα από όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ κι αυτό ήταν ο βασικός λόγος που μείναμε όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: patrisnews.com