Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Για λίγα πράγματα έχω μετανιώσει στη ζωή μου»

Ιωάννα Ασημακοπούλου

"Είχα μείνει άναυδη από την ομορφιά" ομολογεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ωραιότερη ανάμνηση της.

Λίγο πριν βρεθεί στο νέο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει για το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό όταν και νίκησε τους φόβους της.

Ποια ανάμνηση έχετε χαραγμένη για κάποιο λόγο στη μνήμη σας;

Για λίγα πράγματα έχω μετανιώσει στη ζωή μου. Ένα από αυτά είναι ότι δεν ξεκίνησα να ταξιδεύω από μικρή. Όμως κι αυτό το υλοποιώ τώρα. Πήγα ένα road trip στη Γαλλία, ξεκινήσαμε από Βρυξέλλες και κατεβήκαμε στην Αβινιόν. Κάναμε 3.000 χιλιόμετρα. Έχει άλλη ελευθερία το road trip. Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό το έκανα στα 27 μου. Είχα δει την ταινία του Πάολο Σορεντίνο, «Η τέλεια ομορφιά» και έχοντας πολλούς φίλους στο εξωτερικό πήρα την απόφαση να επισκεφτώ την κολλητή μου που σπούδαζε στην Ιταλία.

Μπήκα μόνη μου στο αεροπλάνο που τόσο φοβόμουν, μετά πήρα το μετρό και φτάνοντας στο Μιλάνο δεν θα ξεχάσω ποτέ την έκπληξη που ένιωσα καθώς ανέβαινα τις κυλιόμενες πάνω στην πλατεία και έβλεπα την Ντουόμο λουσμένη στο φως, σαν χρυσό. Είχα μείνει άναυδη από την ομορφιά. Μετά πήγα σε όλα τα μέρη της Ρώμης και της Μπολόνια, που έδειχνε η ταινία, νικώντας τους φόβους μου. Έκτοτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ταξιδεύω όσο μπορώ.