Ηλίας Βρεττός: Συγκλονίζει με τα λόγια του για το τάμα που εκπλήρωσε

Ηλίας Βρεττός

Η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Βρεττός για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, πριν από τρία χρόνια και το τάμα που έκανε.

Στη Νάξο βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα, όταν κι είχε χειρουργηθεί στις φωνητικές χορδές και χρειαζόταν πατερίτσες για να περπατήσει.

Ο τραγουδιστής έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, όπου περιέγραψε για το τάμα που είχε κάνει τότε: «Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου… Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα!

Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!