Ηλίας Βρεττός: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ατυχήματος! «Τα πόδια μου ήταν μαγκωμένα στις λαμαρίνες και ταυτόχρονα…»

Ηλίας Βρεττός

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ήταν απίστευτα συγκυριακές και σπάνιες».

Εξιτήριο πήρε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός μετά από 15 μέρες νοσηλείας. Ο τραγουδιστής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας κατάφερε να σταθεί όρθιος παρά το χειρουργείο που έκανε στη λεκάνη πριν λίγες ημέρες και ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα, αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που του έδωσε. Συγκινημένος ο Ηλίας Βρεττός και με ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως είναι ζωντανός δήλωσε πως ο Θεός του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και θα τη χρησιμοποιήσει για να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Δείτε εδώ την έξοδο του από το χειρουργείο

Παρά τη δυσκολία του να σταθεί όρθιος ο Ηλίας Βρεττός προσπάθησε να δώσει μια γενικότερη εικόνα του τροχαίο ατυχήματος στο οποίο ήταν συνοδηγός. Οι συγκυρίες, αλλά και οι λεπτομέρειες μετά το τροχαίο σοκάρουν…

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν για να γίνει αυτό θα σας πω μόνο. Γιατί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ήταν απίστευτα συγκυριακές και σπάνιες. Ένα πράγμα θα σας πω για να καταλάβετε. Έχω κάνει χιλιάδες live και έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου στο αεροδρόμιο. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά στη ζωή μου που να μην έχω φύγει από το αεροδρόμιο με το αμάξι μου. Εκείνη την ημέρα επειδή είχα τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πλήρως αδύναμος, φώναξα μια φίλη μου να με πάρει και το γεγονός ότι τη φώναξα με οδήγησε σε όλη αυτή την κατάσταση.

Επειδή εγώ βρισκόμουν σε κατάσταση ημιλιπόθυμη μέσα στο αυτοκίνητο, είχα αφυδατωθεί πάρα πολύ, δεν είχα τις αισθήσεις μου καλά. Περίμενα να φτάσω σπίτι. Ανέκτησα τις αισθήσεις μου την ώρα που άρχισαν οι στραβοτιμονιές και όλο αυτό. Είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει δίπλα μας, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για αυτό. Δεν έχω δώσει ακόμα κατάθεση στην αστυνομία. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει και θα έχουμε το χρόνο να τα πούμε όλα. Μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στη λεκάνη είναι θαύμα που στέκομαι όρθιος, όπως και ότι σώθηκα. Οτιδήποτε άλλο από το ότι είμαι ζωντανός και σας μιλάω είναι πολύ πιο κάτω από τη λίστα των προτεραιοτήτων μου».

«Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα. Ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα και κρατήθηκα μέσα στο αμάξι. Αν δεν φορούσαμε ζώνη θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν μαγκωμένα τα πόδια μου στις λαμαρίνες. Ταυτόχρονα όπως ήμουν εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να κουνήσω χέρια, δεν μπορούσα να κουνήσω πόδια και ταυτόχρονα έκανα και εμετό» περιέγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!