Ηλίας Ψινάκης: Κι όμως, ζητάει να μη δει κανείς το «Έλεος»

Έλεος, Ηλίας Ψινάκης

Στο πλέον... "επιθετικό" marketing προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης!

Με μια ανατρεπτική βραδινή εκπομπή επιστρέφει ο Ηλίας Ψινάκης στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα έχοντας στο πλευρό του την Αννίτα Πάνια. Ο λόγος για το πολυσυζητημένο «Έλεος» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη νύχτα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού

Μια χορταστική εκπομπή όπου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Αννίτα Πάνια με το έμφυτο ταλέντο στην ουσιαστική συζήτηση και στο να κάνει τον καλεσμένο της να νιώσει οικεία και εξομολογητικά και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον δημιουργικό αυθορμητισμό και το εύστροφο σχόλιο, θα συνυπάρχουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα θέλησε να αιφνιδιάσει τους διαδικτυακούς του φίλους με τη νέα του ανάρτηση. Και αυτό μιας και τους… παρακάλεσε να μην δουν το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα!

«Γλυκά μου φιλαράκια, σας θερμοπαρακαλώ, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μην μας δει κανείς. Κάντε Zappin» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.