Ηλίας Παλιουδάκης: Διπλό χτύπημα σε ένα 24ωρο για τον γνωστό τραγουδιστή

Ηλίας Παλιουδάκης

«Πιστεύω ότι με έχουν στοχοποιήσει», δηλώνει ο Ηλίας Παλιουδάκης, μετά το διπλό χτύπημα στο μαγαζί του στο Μοσχάτο.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο όποιος δραστηριοποιείται παράλληλα στον χώρο της εστίασης, είδε την περιουσία του να παραβιάζεται και να καταστρέφεται τις προηγούμενες ημέρες, όχι μία αλλά δύο φορές μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο. Ο τραγουδοποιός δηλώνει στην Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια: «Θεωρώ πως επρόκειτο για μεθοδευμένες κινήσεις, κάποιος με έχει βάλει στο στόχαστρο. Έχω αρχίσει πλέον να φοβάμαι για τη ζωή μου και σκέφτομαι να πάρω τα μέτρα μου».

Όπως λέει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ήταν 3 Νοεμβρίου, στις 7:30 (λίγες ημέρες πριν το lockdown), όταν συνεργάτης του από την πρωινή βάρδια πήγε να ανοίξει το καφέ, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μοσχάτο και έμεινε έκπληκτος με το θέμα που αντίκρισε. «Στις κάμερες φάνηκαν τρία άτομα με μαύρες κουκούλες. Αρχικά, προσπάθησαν να μπουν από την γυάλινη πόρτα του μαγαζιού χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο, αλλά μάλλον φοβήθηκαν να την σπάσουν γιατί θα έκαναν θόρυβο. Έτσι επέλεξαν να εισβάλουν ρίχνοντας το ρολό από την άλλη πλευρά. Ξηλώσανε όλη την κατασκευή…», περιγράφει.

«Πιστεύω πως ήταν μεθοδευμένο το χτύπημα, φάνηκε να έχουν μελετήσει το χώρο. Πήρε ο καθένας στη θέση του και μέσα σε περίπου 6 λεπτά έχει τελειώσει ιστορία. Πήραν χρήματα, που εμείς μόνο ξέρουμε που βρίσκονταν, καθώς θα είχαμε για πληρωμές. Έκλεψαν περίπου 3000 € στο σύνολο μαζί με το ταμείο κίνησης» συνεχίζει ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Αμέσως, κλήθηκε η Αστυνομία, με την ομάδα Δίας να φτάνει πρώτα και να ακολουθεί η Ασφάλεια. «Πήραν αποτυπώματα και είδαν πως επρόκειτο για τρία άτομα, όπως είχε φανεί στις κάμερες. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπήρξε επανάληψη την επόμενη μέρα. Μπήκαν πάλι στο μαγαζί, κατά τον ίδιο τρόπο, περίπου την ίδια ώρα. Μάλιστα, επειδή την δεύτερη φορά βρήκαν λίγα χρήματα, από τα νεύρα τους προκάλεσαν ζημιές στο χώρο. Η νέα εισβολή ξεκάθαρα ότι υπάρχει σκοπιμότητα, εγώ νιώθω ότι κάποιος με έχει στοχοποιήσει», λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παλιουδάκης.