Ηλίας Λογοθέτης: Συγκινεί ο γιος του, Αλέξανδρος για την περιπέτεια υγείας του

Αλέξανδρος Λογοθέτης

"Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε" εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση πως ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τετάρτη. Ειδικότερα, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, πριν από περίπου δυο μήνες, ο γιος του αείμνηστου πρωταγωνιστεί είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για εκείνον αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Τότε που ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είχε συναντήσει τον καλό του φίλο, Τάσο Ιορδανίδη στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης.

«Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γω πράγματα».

«Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του» είχε προσθέσει, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ.