Ηλίας Γκότσης: Η απάντησή του για τις… ερωτικές επιθυμίες στο Survivor!

Ηλίας Γκότσης

Όλα όσα είπε ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης!

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του στο Survivor.

Τι «κατάλοιπα» σου άφησε το Survivor;

Στο Survivor είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς στον ώμο και στον αστράγαλο. Το παιχνίδι αυτό με έκανε όμως να αλλάξω συνήθειες. Τώρα πια θα βγω σπάνια έξω και θα προτιμήσω να κάτσω στο σπίτι με μερικούς φίλους. Μέσα από αυτό το παιχνίδι ανακάλυψα ότι μπορείς να περάσεις όμορφα και με πολύ απλά πράγματα.

Πόσα κιλά έχασες κατά τη διάρκεια παραμονής σου στον Άγιο Δομίνικο;

Από τον Άγιο Δομίνικο γύρισα με 15 κιλά λιγότερα. Οι δικοί μου άνθρωποι τρόμαξαν όταν με είδαν. Αλλά σε τρεις, τέσσερις μήνες, επανήλθα γιατί έτρωγα καλά και γυμναζόμουν.

Πολλοί συμπαίκτες σου έχουν πει ότι πάνω στην πείνα τους έτρωγαν μέχρι και φαγητό μέσα από τα σκουπίδια.

Εννοείται ότι συνέβαινε αυτό και μπορώ να επιβεβαιώσω όλες τις ιστορίες που έχουν πει. Κι εμένα πολλές φορές που το φαγητό μου έπεφτε μέσα στις λάσπες, το έπαιρνα και το έτρωγα. Μάλιστα, μία φορά που είχαμε κερδίσει ένα γλυκό, το άφησα για λίγο για να κάνω μία βουτιά στη θάλασσα και γυρνώντας βρήκα πάνω του  μία κατσαρίδα. Την έβγαλα και το έφαγα κανονικά! Λίγο ακόμα και θα έτρωγα και την κατσαρίδα, πάνω στην πείνα μου! (Γελάει).

Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχε ερωτική επιθυμία και ότι ακόμη και βιολογικά οι άντρες δεν μπορούσαν να αποδώσουν σεξουαλικά;

Οι σεξουαλικές ορμές έχουν άμεση σχέση με το φαγητό. Όταν είσαι νηστικός δεν έχει ούτε την επιθυμία, αλλά ούτε βιολογικά μπορείς να αποδώσεις.

Και μπορεί ένας άντρας να ζήσει για έξι μήνες, χωρίς σεξ;

Από ότι φάνηκε, γίνεται! (Γελάει).