Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια η κριτής του GNTM!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψαν στο Happy Day για το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Αποκαλύψεις για την νούμερο ένα σε αναζητήσεις στη Google celebrity έκανε το πρωί της Παρασκευής η ομάδα του Happy Day. Μιλάμε φυσικά για την κριτή του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου που συζητήθηκε πολύ τόσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όσο και για τον κοφτό της τρόπο στα όσα έλεγε στις διαγωνιζόμενες, αλλά και για το πλήθος πραγμάτων που έχει κάνει στη ζωή της ωθώντας πολλούς να την ανακηρύξουν χιουμοριστικά στον νέο Τσακ Νόρις. Να και κάτι όμως που ούτε γνωρίζαμε για εκείνη, αλλά ούτε και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί… Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Happy Day είναι παντρεμένη από το 2015!

«Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή το μόνο που έχουμε συζητήσει, το μόνο που έχουμε ακούσει και δεν έχει επιβεβαιωθεί εκατέρωθεν είναι ότι είχε / έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που είχε προκύψει από κάποιες κοινές φωτογραφίες που είχαμε δει. Ωστόσο, μια πληροφορία που κανένας από τους άμεσα εννδιαφερόμενους δεν αποδέχτηκε επίσημα on camera. Σκάει λοιπόν το αποκλειστικό στο Happy Day…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Εκείνος την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, αυτή όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν.

Ξαφνικά από τον Μάρτιο…σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία», ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!