Ιλάειρα Ζήση: «Είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο Asia Express»

Ιλάειρα Ζήση

Η Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσε το "τέλος" από το Asia Express.

Στο Asia Express αποφάσισαν να δοκιμάσουν, έστω και για λίγο, η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τις δυνάμεις τους. Η πρεμιέρα του νέου ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR έγινε τη νύχτα της Παρασκευής ενώ την ίδια ώρα, παράλληλα με την τηλεοπτική μετάδοση, η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη θέλησε να ανακοινώση πως δεν θα υπάρξει δεύτερη εκπομπή για το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση έγραψε πως «σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο Asia Express. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους , όμως ποτέ δεν μετανιώνουμε για ότι κάνουμε στην ζωή μας . Γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν κάτι να μας διδάξουν . Εγώ προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα και θα τα κρατήσω για πάντα».

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μας !!! Ας νικήσει αυτός που πραγματικά το αξίζει!! Μέσα από την καρδιά μου κάνω μια μεγάλη προσευχή να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό το πρότζεκτ υγεία , να διασκεδάσουν και να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε τις δοκιμασίες».


«Καλή αρχή στην παραγωγή, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί σας. Να σας πω και το μυστικό μου , ότι στεναχωρήθηκα .. που δεν πέρασα πολύ χρόνο με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί» κατέληξε η Ιλάειρα Ζήση στη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.