Ιλάειρα Ζήση: «Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα καταλήγουν μαζί»

Ιλάειρα Ζήση

Η τρυφερή εξομολόγηση από την Ιλάειρα Ζήση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου...

Το όνειρο της πλάι στον Μαυρίκιο Μαυρικίου φαίνεται πως ζει η Ιλάειρα Ζήση δίχως να χάνει ευκαιρία να το μοιράζεται μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου, η σύζυγος του Κύπριου καλλιτέχνης επέλεξε να προχωρήσει στην πλέον τρυφερή εξομολόγηση για τον έρωτα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της κοινής τους διαδρομής στο J2US, η Ιλάειρα Ζήση φωτίζει όλα όσα έφεραν τους δυο τους κοντά.

Ειδικότερα, η Ιλάειρα Ζήση σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής. «Πιστεύετε στα θαύματα? Εγώ πιστεύω. Νιώθω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτήν την ζωή και οι άνθρωποι δεν έρχονται κοντά κατά λάθος. Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα καταλήγουν μαζί. Φτάνει αυτήν η μαγική λέξη να σε ακουμπήσει. Ο έρωτας και μετά μια άλλη επίσης τεράστια και τρομερή λέξη να σε πάρει αγκαλιά και να μην σε αφήσει ποτέ. Αγάπη. Αυτό είναι! Ναι είμαι σίγουρη ότι οι σωστές σχέσεις έτσι αρχίζουν με αγάπη».

«Και μετά για να κρατήσουν θέλουν και τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την αποδοχή και πολλές άλλες αρετές. Νιώθω ότι θαύμα είναι που ο θεός μας έφερε στον ίδιο δρόμο και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είμαστε μαζί σαν ένα. Ορκισμένοι στην αγάπη μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Όμως όπως λέει και ένα πολύ γνωστό τραγούδι .. «Δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο». Εύχομαι και για μια δεύτερη ζωή μαζί σου στον παράδεισο» καταλήγει στη νέα της ανάρτηση η γοητευτική σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.