Ιφιγένεια Πιερίδου: «Έχουν διχαστεί λίγο οι δικοί μας άνθρωποι είναι η αλήθεια»

Ιφιγένεια Πιερίδου

Όσα είπε η ηθοποιός της Γης της ελιάς, Ιφιγένεια Πιερίδου.

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ Γη της ελιάς μίλησε η Ιφιγένεια Πιερίδου στο περιοδικό My TV και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο. Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός εκφράστηκε για τα συναισθήματα που της έχουν δημιουργηθεί από τη συγκεκριμένη συμμετοχή αλλά και την αδελφή της που θα βρεθεί, φέτος, απέναντι της!

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

Πριν από λίγες μέρες τελείωσα από τις διακοπές μου και τώρα προσπαθώ να ξαναβρώ τον ρυθμό μου, μέχρις ότου ξεκινήσουμε και πάλι τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA, «Γη της ελιάς».

Αισθάνεσαι δικαιωμένη για την επιλογή σου να συμμετέχεις στη συγκεκριμένη σειρά;

Αισθάνομαι δικαιωμένη με τη συγκεκριμένη επιλογή αλλά και με την εξέλιξη του ρόλου. Νιώθω ότι με έχει δυσκολέψει και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Επιπλέον, έχω γμνωρίσει και συνεργάζομαι με ωραίους ανθρώπους οπότε όλα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο.

Τι σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

Κοίτα, επειδή έπαιζα με καλούς ηθοποιούς, όπως τον Μανώλη Κλωνάρη και τη Στέφανη Χαραλάμπους, δέσαμε αμέσως, οπότε δεν με δυσκόλεψε κάτι ουσιαστικά. Μόνο κάποιες σκηνές, όπως για παράδειγμα αυτή που η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη. Είχα άγχος να βγει ωραίο.

Πως σου φαίνεται που απέναντι από τη «Γη της ελιάς» θα παίζει ο «Γλυκάνισος» με την αδελφή σου, Ελένη Πιερίδου;

Η αλήθεια είναι ότι έχουν διχαστεί λίγο οι δικοί μας άνθρωποι γιατί δεν ξέρουν ποια θα πρωτοβλέπουν. Εύχομαι να τα πάει πάρα πολύ καλά!