Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αντιμετωπίσαμε διάφορα θέματα με τον ΑΝΤ1»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

"Η σειρά έληξε άδοξα. Πήγε υπέρ πίστεως"!

Η πρώτη του τηλεοπτική παρουσία μπροστά από τις κάμερες έγινε το 1997 με το σίριαλ «Είμαστε στον αέρα». Έκτοτε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ η τελευταία του συνεργασία στην μικρή οθόνη, ήταν με τον ΑΝΤ1 στο σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό», το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της σεζόν και ολοκληρώθηκε πρόωρα, ύστερα από 15 επεισόδια.

«Η σειρά έληξε άδοξα. Πήγε υπέρ πίστεως! Αυτά είναι εσωτερικά θέματα του καναλιού και δεν έχουν να κάνουν με τα τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, αντιμετωπίσαμε διάφορα θέματα. Το κανάλι επέμενε να κάνει πολύ γρήγορα αυτή τη δουλειά, η οποία δεν γινόταν σε αυτούς τους χρόνους. Ενώ είχαμε εξαιρετικούς συνεργάτες και συντελεστές, δεν δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος και έγιναν λάθος επιλογές. Μολονότι είχα δηλώσει τις ενστάσεις μου στο κανάλι σχετικά με το σενάριο, οι υπεύθυνοι δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τις αλλαγές που πρότεινα. Διαφώνησαν», εξομολογείται ο ηθοποιός στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Φέτος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συμπληρώνει 22 χρόνια στην τηλεόραση. Άραγε του έχει συμβεί παίξει σε σειρές που ενδεχομένως δεν τον γέμιζαν και τόσο και δεν ταίριαζαν στην επαγγελματική του αισθητική. «Έχει συμβεί μια δυο φορές, κατά λάθος. Ευτυχώς που δεν τα πήρε χαμπάρι ο κόσμος! Μπορεί μια δουλειά να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και να στραβώσει στην πορεία. Αλλά έχω κάνει τόσες συνεργασίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, που αυτές οι μια δυο φορές, δεν με επηρέασαν καθόλου».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής