Ηχητικό ντοκουμέντο από τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη

Καρανίκα

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης»

Η συνέντευξη του Νίκου Καρανίκα στο περιοδικό DownTown οπού μιλά για την Ελένη Μενεγάκη συζητήθηκε πολύ και ακόμα περισσότερο, όταν ο Νίκος Καρανίκας διέψευσε ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό, αλλά επισήμανε ότι επρόκειτο για ιδιωτική συζήτηση. Το περιοδικό αντέδρασε δίνοντας σκληρή απάντηση στον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι Epsilon έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη όπου ακούγονται οι εξής φράσεις:

Κόλαφος Ακρίτα για Καρανίκα: «Τόσο πολύ βαριόσασταν στο γραφείο εκείνη την ώρα;»

«Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου.Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Φυσικά είναι στρατηγός.»

«Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσεται μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Η τηλεόραση θα την αντέχει μέχρι να βαρεθεί η ίδια».

Αν αύριο η Ελένη έκανε επίθεση στην κυβέρνηση θα την αγαπούσατε το ίδιο;

«Κοιτάξτε να δείτε, είμαι σίγουρος ότι η κυρία Μενεγάκη θα ήταν πολύ προσεκτική. Κι επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους θα έβλεπε ότι η κυβέρνηση μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε το σπίτι.»