Ιάσονας Μανδηλάς: Ποζάρει ολόγυμνος με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες μπότες

Ιάσονας Μανδηλάς

Ο γνωστός pop τραγουδιστής "έριξε" το Instagram με το αισθησιακό αποτέλεσμα.

Μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο γνωστός pop τραγουδιστής πόζαρε ολόγυμνος για λογαριασμό του Ερρίκου Ανδρέου, φορώντας μαύρο καλσόν στα χέρια και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

«Just a dream come true collaboration with @errikosandreouphoto ✨ Thank you for the amazing experience and for the dreamy results», γράφει ο Ιάσονας Μανδηλάς στη λεζάντα της δημοσίευσής του και τα σχόλια παίρνουν φωτιά για το ιδιαίτερα αισθησιακό αποτέλεσμα.

«Όταν αποφάσισα να κάνω το coming out, ήταν σύμφωνη και η εταιρεία. Μέχρι σήμερα και πριν από μένα δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον άλλο δισκογραφημένο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια στην Ελλάδα που να το έχει κάνει. Πήρα δύναμη από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, από τον Γιώργο Καπουτζίδη», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» τον περασμένο χειμώνα ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Ήταν συγκλονιστικό, διότι στο Instagram ήταν το όνειρο της ζωής. Μου έστελναν μηνύματα αγάπης, χαράς, ότι άλλα παιδιά μίλησαν στους γονείς τους, έκλαιγα εγώ. Την άλλη μέρα μπαίνω στο Facebook… αδιανόητο το τι μπορεί να πει ο άνθρωπος. Στο Facebook ήταν ακριβώς το αντίθετο: 1000 αρνητικά σχόλια και 1 θετικό

Προτιμώ να πληρώσω το κόστος για την αλήθεια μου, παρά το κόστος του να κρύβομαι και να λέω ψέματα», τόνισε ο Ιάσονας Μανδηλάς στην ίδια συνέντευξη.