«Η Ζέτα Μακρυπούλια με βοήθησε απίστευτα, δεν το παραδέχεται»

Ζέτα Μακρυπούλια

"Είναι εξαιρετική παρουσιάστρια. Αποτελεί μια μοναδική περίπτωση ανθρώπου."

Ο Νίκος Κουρής έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Τv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για το πόσο του αρέσει ο νέος του τηλεοπτικός ρόλος ως παρουσιαστής αλλά και το πόσο τον βοήθησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρακολουθείς τα υπόλοιπα τηλεπαιχνίδια; «Φυσικά. Τα βλέπω όλα». Ποιο θα σου άρεσε να παρουσιάσεις;
Μου αρέσει πολύ το «Ρουκ Ζουκ». Είναι ένα πολύ χαρούμενο παιχνίδι που ευνοεί τις γκάφες, οι οποίες, παρεμπιπτόντως, είναι απολαυστικές. Τα παιχνίδια αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν οι παίκτες νιώθουν ελεύθεροι, όταν δεν τους κρατά ο φόβος μήπως γίνουν ρεζίλι. Επειδή προβάλλονται στην τηλεόραση και τα παρακολουθεί πολύς κόσμος, κάποιοι φοβούνται ότι θα εκτεθούν αν φανεί ότι δεν γνωρίζουν κάτι. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Ακόμα και ο πιο έξυπνος και ο πιο καλλιεργημένος, που διαθέτει ένα ευρύ η γνώσεων είναι εξίσου πιθανό να χάσει μία ερώτηση ή να πει μια ανοησία, ένα «μαργαριτάρι» -όπως τα αποκαλούμε και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο στα παιχνίδια και κάνει διασκεδαστικά. Το ίδιο δεν συμβαίνει άλλωστε όταν παίζουμε στο σαλόνι του σπιτιού μας με τους φίλους μας;

Νίκος Κουρής

Επομένως, η ουσία του είναι η χαρά.
Απόλυτα. Η χαρά της παρέας, της εξίσωσης που νιώθουμε όταν παίζουμε, ότι είμαστε όλοι στην ίδια συνθήκη. Αυτή η αίσθηση λειτουργεί πολύ ενωτικά.

Ισχύει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια όταν της ανακοίνωσες ότι θα έκανες το τηλεπαιχνίδι, σε βοήθησε στον τρόπο προσέγγισης ενός τέτοιου είδους παιχνιδιού;
Η Ζέτα Μακρυπούλια με βοήθησε απίστευτα. Δεν το παραδέχεται γιατί είναι πολύ ταπεινή. Είναι εξαιρετική παρουσιάστρια. Αποτελεί μια μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ της πάει πάρα πολύ και το αγαπάει. Επίσης διαθέτει μοναδική αίσθηση του χιούμορ και τεράστια τηλεοπτική εμπειρία.

Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για σένα το «Δες και βρες»;
Εννοείται! Είμαι πάρα πολύ ευτυχής. Δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που να πήγα στο στούντιο χωρίς έχω όρεξη για το γύρισμα.