Η Ζενεβιέβ Μαζαρί όπως δεν την έχετε ξαναδεί σε φωτογραφία από τα νεανικά της χρόνια

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δείτε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί με μαγιό σε νεαρή ηλικία...

Τη γνωρίσαμε ως art director στο ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος για την ανατρεπτική Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία έκλεψε την παράσταση στο GNTM με την αυθεντικότητά της, την ευχάριστη τρέλα της και την αμεσότητά της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στον Καναδά Art and Design και στη συνέχεια εργάστηκε σε κορυφαία περιοδικά μόδας ως junior editor. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Βίκυ Καγιά στο fashion workshop ως καθηγήτρια μόδας.

Η Σάσα Σταμάτη ξεφύλλισε στην εφημερίδα On Time το άλμπουμ της ζωής της Ζενεβιέβ, από το οποίο προέκυψε και μια υπέροχη φωτογραφία της από τα νεανικά της χρόνια…

Το 2015 παντρεύτηκε τον Βασίλη Καρύδη στην Κίμωλο και σήμερα έχουν δύο παιδιά, τη Ροζαλία που είναι 9 ετών και τον Μιχάλη 4 ετών. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι ενώ είχαν πάει διακοπές στην Κίμωλο και είχαν σχέση πολλά χρόνια, αποφάσισαν να παντρευτούν εκεί, μόνοι τους, με παρανυφάκι την κόρη τους.

Το 2003 η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε βρεθεί στην Κόστα Ρϊκα όπου ζούσε περιστασιακά για 3 χρόνια. Ήθελε πάντα να είναι ο εαυτό της, βαριόταν τον αθλητισμό, ενώ είχε όλα τα προσόντα, προτεραιότητά της όμως από την ημέρα που έγινε μητέρα είναι τα παιδιά της.

Φέτος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα έχει και τον ρόλο του κριτή.