Η Βίλλη Σεργή ξεκαθαρίζει για το MasterChef – «Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο»

Βίλλη Σεργή

Δείτε όλα όσα είπε η Βίλλη Σεργή για το MasterChef.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη η Βίλλη Σεργή, η οποία μίλησε και για την “προστασία” που υποστήριζαν οι αντίπαλοί της πως είχε από τους συμπαίκτες της στο MasterChef.

Υπάρχει χώρος στο φετινό MasterChef για κάποιον που ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μαγειρική, όπως εσύ;

Θεωρώ ότι φέτος το MasterChef επέστρεψε πιο δυνατό από ποτέ. Ως διαγωνισμός γενικά, απευθύνεται και σε ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες. Η φετινή δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι υπήρχε πολύ μικρότερη συμμετοχή ερασιτεχνών έναντι επαγγελματιών. Παρ’ όλα αυτά, φυσικά και υπάρχει χώρος για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως οι συμπαίκτες του στη μπλε ομάδα σε προστάτευαν. Όντως εισέπραξες μια τέτοια συμπεριφορά;

Με τους συμπαίκτες μου γίναμε καλοί φίλοι, κάναμε πολλή παρέα μέσα στο σπίτι. Με τη Μαργαρίτα, την Ηρώ, τον Τζιοβάνι, τον Παναγιώτη, όλη τη μπλε ομάδα και όχι μόνο. Ήμασταν σαν οικογένεια, είναι καταπληκτικοί μάγειρες με πάρα πολλές γνώσεις, φαντασία και όρεξη. Αυτή η αγάπη και η ομαδικότητα ίσως σε κάποια άτομα να φάνηκε περίεργη και να την ερμήνευσαν ως προστασία ή άλλες φορές ως χειραγώγηση από μέρους μου, αλλά δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

Τελικά κατάφερες να δείξεις τις ικανότητές σου ή θεωρείς πως δεν σου δόθηκαν οι απαραίτητες ευκαιρίες;

Πιστεύω ότι είχα να δώσω περισσότερα στον διαγωνισμό, αλλά πολλές φορές με κατέβαλλαν το άγχος και ο φόβος, σε σημείο που δεν λειτουργούσα όσο δημιουργικά θα ήθελα ή μπορούσα. Αν μου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να ξαναμπώ στο παιχνίδι, θα ήμουν πιο χαλαρή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, λιγότερο φοβισμένη και εφοδιασμένη με πιο πολλές γνώσεις.

Γιατί πιστεύεις πως θυσίασε η Μαρίνα την κάρτα ασυλίας της; Για να σώσει τη Μαρία ή για να φέρει εσένα σε θέση να διαγωνιστείς διεκδικώντας την παραμονή σου στο σπίτι;

Και για τα δύο, φαντάζομαι. Σίγουρα αισθανόταν άσχημα που την έδιωξαν από την κόκκινη ομάδα. Ήμουν και ο εύκολος στόχος βέβαια. Έγινε και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Δεν της κρατάω κακία, φυσικά. Το ταξίδι για μένα τώρα αρχίζει.