Η Βάσω Λασκαράκη για την πληθώρα τηλεοπτικών σειρών: «Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα»

Βάσω Λασκαράκη

«Δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να αντέξει η αγορά της Ελλάδας», λέει η Βάσω Λασκαράκη.

Για την πληθώρα των σίριαλ που υπάρχει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Πώς είναι η φετινή τηλεοπτική εμπειρία;

Γυρίσαμε τα 48 μας επεισόδια, για εμάς τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, στο κοινό θα συνεχίσουμε να κρατάμε συντροφιά. Ήταν μια ωραία χρονιά για μένα, εύκολη ως προς τον προγραμματισμό. Τα γυρίσματα ήταν πολύ καλά γκρουπαρισμένα, ευχάριστο το κλίμα, μπορούσαμε να χαλαρώνουμε, πέρασα πολύ ωραία. Μία ευχάριστη δουλειά, κωμωδία, που θαρρώ ότι μου ταίριαζε πολύ.

Η πληθώρα σειρών, που βλέπουμε φέτος, σας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον;

Χάρηκα πολύ που είδαμε τόσες σειρές, περάσαμε δύσκολα τεχνικοί και ηθοποιοί. Ωστόσο, με φοβίζει όλο αυτό. Ο αριθμός των σειρών που είδαμε φέτος, που θύμισε τις εποχές που εγώ ήμουν στην Πολυκατοικία του Mega, με τρόμαξε. Τότε ξεκινήσαμε 50 σίριαλ και καταλήξαμε να τερματίσουμε μόλις 8. Ήταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να αντέξει η αγορά της Ελλάδας. Ίσως θα έπρεπε οι δουλειές να ήταν λιγότερες, με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα.