Η Βάσω Γουλιελμάκη σείει τα social media μόνο με το μπικίνι της

Βάσω Γουλιελμάκη

"Όταν ήμουν μικρή, η μεγαλύτερη αδελφή μου έλεγε ότι θα με κάνει φωτομοντέλο" αποκαλύπτει η Βάσω Γουλιελμάκη!

Ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, η Βάσω Γουλιελμάκη προσπαθεί αυτό το καλοκαίρι να συνδυάσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης.

Μετά το τέλος της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ήρθε η παράσταση «Όταν ο Μενέλας συνάντησε την Ελένη» αλλά η γοητευτική ηθοποιός κατορθώνει να κλέβει χρόνους για να απολαμβάνει τη θάλασσα. Έτσι ακριβώς έπραξε και το Σάββατο!

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Γουλιελμάκη επέλεξε να… ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία του διαδικτύου με τη νέα της δημοσίευση! Και αυτό καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την παραλία όπου ποζάρει με στιλ με εντυπωσιακό μπικίνι.

«Όταν ήμουν μικρή η μεγαλύτερη αδελφή μου η Πελαγία για μας Γιούλη, μου έλεγε ότι θα με κάνει φωτομοντέλο! Και να σου οι πόζες και να σου το νάζι, κι’όσο οι αδελφές μου με θαύμαζαν – αχ τι φωτογένεια έχει η Βάσω μας, να σου το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά να φαίνονται όλα τα δόντια! Φωτομοντέλο δεν μ’έκανες Γιουλίτσα μου αλλά η πόζα, πόζα» έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στη λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευση.


Εύλογα, δε, τα likes και οι θετικές αντιδράσεις έπεσαν «βροχή» για την Βάσω Γουλιελμάκη!