Η Βασιλική Ανδρίτσου εξηγεί γιατί δεν βρέθηκε στο «Room Service Πλιζ»

Βασιλική Ανδρίτσου

"Έμαθα ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα και δεν θα γίνει..."

Στο περιοδικό TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τους λόγους που δεν βρέθηκε στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room Service Πλιζ» ενώ απάντησε σε όσους την συγκρίνουν… με την Ρένα Βλαχοπούλου!

«Οι λόγοι ήταν και οικονομικοί αλλά και οι χρόνοι δεν βοηθούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ανδρίτσου για το «Room Service Πλιζ». «Δεν ήθελα να ξεφύγω από τα ωράρια που είχα σκοπό να εργαστώ. Προτίμησα τη σειρά που είμαι τώρα γιατί είμαστε πολλοί ηθοποιοί και τα γυρίσματα γίνονται σε γκρουπ, κάτι που με εξυπηρετεί πολύ εμένα, καθώς δεν θέλω να χάσω στιγμές με το παιδί μου σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα».

Βέβαια η σειρά λόγω διαφόρων προβλημάτων δεν θα βγει στον αέρα… Το γνωρίζετε;

Ναι, έμαθα ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα και δεν θα γίνει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν το υποκριτικό σας ταπεραμέντο με αυτό της Ρένας Βλαχοπούλου! Είστε η νέα Βλαχοπούλου;

Όχι φυσικά. Νομίζω ότι δεν μπορεί να αγγίξει κανένας τη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία είχε έναν αυθορμητισμό και έναν μαγνητισμό πρωτοφανή. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια όλων των παλιών Ελλήνων ηθοποιών. Ξέρω όλες τις ελληνικές ταινίες απέξω. Δεν με ενδιαφέρει όμως κάτι τέτοιο. Είμαι η Βασιλική, είμαι αυτή που είμαι, παίζω όσο καλύτερα μπορώ και προσπαθώ για το καλύτερο.